BOÐKLIVIN
Boðklivin

Boðklivin 7. b

Munnlig próvtøka í samfelagsfrøði 17.06.21

Munnlig próvtøka í enskum

Her eru tíðirnar til royndina í føroyskum. Minnist til at verða væl fyrireikaði :)

Oyrarbakki 17. mai 2021

 

Skúladagurin hjá 7. flokki restina av skúlaárinum

Góðu foreldur at næmingum í 7. flokki í Skúlanum við Streymin. Hetta skúlaárið verður skúlagongdin, eftir seinasta skúladag hjá hádeildini, hjá 7. flokki skipað eitt sindur øðrvísi enn undanfarin ár. Hyggið væl eftir vikuætlanini hjá flokkunum. Alt stendur at lesa har.

Tann skrivliga royndin verður 20., 21., 25. og 26. mai 2021. Síðan verður vanlig skúlagongd fram til 4. juni 2021. Eftir hetta verður fyrireiking til munnliga roynd, sum verður í føroyskum, samfelagsfrøði og enskum. Lærararnir fyrireika næmingarnar at fara upp í munnliga roynd og næmingarnir fáa ein dag heima, áðrenn tey skulu upp í hvørjari lærugrein. Týdningarmikið er, at tey brúka hendan dagin við tí, sum tey hava lært í skúlanum, so at tey eru klár og ikki minst rólig, tá tey møta til tí munnligu royndina. Til hesa royndina verður dentur lagdur á, at tey royna seg at fara upp í munnliga roynd og krøvini til teirra verða tí ikki høg.

Um tit hava spurningar, eru tit vælkomin at seta tykkum í samband við lærararnar í teimum lærugreinum, sum tey fara upp í munnliga roynd í.

>> VALFAK 8. flokkur skúlaárið 2021/2022 - trýst her !

Seinasta freist er hósdagin 06. mai 2021 kl. 12:00

Ivamál ? spyr Jens Pauli G. Nolsøe, tel. 223260

Næmingarnir verða vinarliga biðnir um at tryggja sær, at alt er í penalarhúsinum, sum skal verða har. Tað er alt ov ofta, at onkur manglar ein blýant ella annað. Eisini verða tit biðin um, um tit hava bøkur heima, at minnast til at taka tær við í skúla, tá tær skulu brúkast. 

Vinarliga Birita

Hey tit

Gloymd klæðir liggja á Torginum fram til mikudagin 13.01.21. Tit eru vælkomin, at koma í skúlan og hyggja eftir um tykkara børn hava gloymt klæðir.

Hósdagin 14.01.21 vera klæðini burturbeind.

Leiðslan

Faldari skúlastýrisvalið

Hevur tú valrætt til Skúlastýrið?

Góðu foreldur/avvarðandi at næmingum í Skúlanum við Streymin. Tann 10. november 2020 verður skúlastýrisval og tí skulu umboð veljast í skúlastýrið fyri Skúlan við Streymin í eitt fýra ára skeið. Kunning um uppstillingarfund o.a. kemur seinni.

Skúlin við Streymin ynskir at kunna/heita á foreldur um at tryggja sær, at tey hava valrætt til skúlastýrisvalið fyri Skúlan við Streymin. Sambært kunngerð nr. 86 um at velja foreldraumboð í skúlastýri hevur hvør tann valrætt, sum hevur foreldramyndugleikan yvir barni, sum er skrivað inn í skúlan og eingin kann velja til skúlastýrisvalið, um tey ikki eru á vallistanum.

Bert tey foreldur/avvarðandi, sum standa skrásett hjá Fólkayvirlitinum at hava foreldramyndugleika yvir næmingi í Skúlanum við Streymin verða tískil skrásett á vallistanum og tað eru bert tey, sum hava valrætt. Vallistin kemur at liggja frammi alment dagar áðrenn valið og hetta verður kunnað um seinni.

Um tit ynskja at kanna og tryggja tykkum, at tit hava valrætt til skúlastýrisvalið, kunnu tit senda Jóhannu Olsen ein teldupost á johanna@sunda.fo.

Vegna Skúlan við Streymin

Sonni Óli Djurhuus, skúlastjóri

png-mynd : Næmingayvirlit: Handaverk og list (Køk, hondarbeiði og evning)