BOÐKLIVIN
Boðklivin

BOÐKLIVIN 3.a

Flokslærari í 3.a : Mirjam Zachariasen tlf. 722 382 , Teldupostur: mirjam.zachariasen@skulin.fo

23.10.20

Gongdin er á eini leið nú í flokkinum. Vit fara tí at koma við eini áheitan og áminning um, at tit gera tað soleiðis, at næmingarnir ikki hava saft/sunkist og annað søtt við í matpakkanum. Vit fara at vita, um tað at fáa sukrið burtur, kann gera tað enn meira arbeiðsligt í flokkinum. Næmingarnir fáa skúlamjólk um tey vilja tað. Um tey vilja hava vatn at drekka, so skulu tey hava ein dunk við í skúla, so tey kunnu fáa sær at drekka.  

Vinarliga

Mirjam tlf. 722382

Faldari skúlastýrisvalið

Hevur tú valrætt til Skúlastýrið?

Góðu foreldur/avvarðandi at næmingum í Skúlanum við Streymin. Tann 10. november 2020 verður skúlastýrisval og tí skulu umboð veljast í skúlastýrið fyri Skúlan við Streymin í eitt fýra ára skeið. Kunning um uppstillingarfund o.a. kemur seinni.

Skúlin við Streymin ynskir at kunna/heita á foreldur um at tryggja sær, at tey hava valrætt til skúlastýrisvalið fyri Skúlan við Streymin. Sambært kunngerð nr. 86 um at velja foreldraumboð í skúlastýri hevur hvør tann valrætt, sum hevur foreldramyndugleikan yvir barni, sum er skrivað inn í skúlan og eingin kann velja til skúlastýrisvalið, um tey ikki eru á vallistanum.

Bert tey foreldur/avvarðandi, sum standa skrásett hjá Fólkayvirlitinum at hava foreldramyndugleika yvir næmingi í Skúlanum við Streymin verða tískil skrásett á vallistanum og tað eru bert tey, sum hava valrætt. Vallistin kemur at liggja frammi alment dagar áðrenn valið og hetta verður kunnað um seinni.

Um tit ynskja at kanna og tryggja tykkum, at tit hava valrætt til skúlastýrisvalið, kunnu tit senda Jóhannu Olsen ein teldupost á johanna@sunda.fo.

Vegna Skúlan við Streymin

Sonni Óli Djurhuus, skúlastjóri

Skrá

Foreldraviðtalur 3.flokkur (lagt út 18.09.20)

Mánadagin 28.september

Kl. 13.00 – 13.20  Sára

Kl. 13.20 – 13.40  Gudmar

Kl. 13.40 – 14.00  Bjørn

Kl. 14.00 – 14.20 Sigfríður

Kl. 14.20 – 14.40 Bodil

Kl. 14.40 – 15.00 Eyðbjørg

Kl. 15.00 – 15.20 Ejnar

 Um tit býta um tykkara millum, sendi mær so eitt sms (722382), so vit vita tað :) 

Týsdagin 29.september

Kl. 13.00 – 13.20 Bjarni

Kl. 13.20 – 13.40 Oddvør

Kl. 13.40 – 14.00 Niclas

Kl. 14.00 – 14.20 Jacob

Vit eru úti í fríkorterinum            Dato: 04.09.20

So tá veðrið ikki er av tí besta, so mugu børnini hava góð klæðir við.  

27.08.20

Góðu foreldur

3. flokkur er byrjaður uppá danskt, og eru vit byrjað at læra okkum danska alfabetið og hava gjørt eyka burturúr úr bókstøvunum c, q, w, x, y, z og å. 

Nú fara vit so smátt í gongd við at lesa danskt eisini. Eg havi kopierað teimum 1. kapittul úr lesibókini "Den første læsning 1", og í henni fáa teir eisini fyri í heima. 

Vinarliga lesið við teimum, tosið við tey um tað lisna og roynið og lærið tey danska úttalu :-)

Vinarliga

June-Eyð

Væl afturkomin í skúla :)                                                                                  20.08.20

Nú eru vit endiliga byrjaði aftur í skúlanum eftir summarfrítíðina. Hetta er spennandi og stuttligt. Eg vil minna á, at tit skulu hava matpakka við, sum tit plaga, bæði til lítlan matpakka og stóran matpakka. Síðani skulu tit minnast til at hava ein drekkidunk við eisini. Tí í løtuni er ongin skúlamjólk. 

Vinarliga

Mirjam tlf. 722382 

Pennahúsin                                                                                                      20.08.20

Minnist til at fylla pennahúsan. Tit skulu hava nakrar góðar blýantar, viskileður, linjál, blýantspískara, saks og litblýantar. Gott er um tit skriva navn á tað, sum er í pennahúsanum, tí ofta liggur okkurt eftir, sum ongin sigur seg eiga. 

Vinarliga

Mirjam