BOÐKLIVIN
Boðklivin

BOÐKLIVIN 3.a

Flokslærari í 3.a : Mirjam Zachariasen tlf. 722 382 , Teldupostur: mirjam.zachariasen@skulin.fo

08.01.21

Gott nýggjár øll somul :) Vit eru komin í gongd eftir jólafrítíðina. Í føroyskum hava vit fingið eina nýggja bók, sum vit fara at brúka. Vit hava tí í dag ruddað taskurnar, soleiðis, at næmingarnir ikki hava óneyðuga nógv í taskuni. Hetta kunnu tit taka úr taskuni, tí hetta er liðugt: Finka (kopihefti), Lær teg at stava 2 (uppgávubók og skrivibók) og Barnabíblia úr Norðri (hesa bókina fingu næmingarnir áðrenn jól frá Bank Nordik). 

Vinarliga 

Mirjam 

Hey tit

Gloymd klæðir liggja á Torginum fram til mikudagin 13.01.21. Tit eru vælkomin, at koma í skúlan og hyggja eftir um tykkara børn hava gloymt klæðir.

Hósdagin 14.01.21 vera klæðini burturbeind.

Leiðslan

Tey, sum eru í foreldrabólkinum eru: Ejnar, Niclas og Sigfríður

23.11.20 

Lesiátak

Vit fara at hava eitt lesiátak í 3.flokki. Vit fara at lesa nógv nú til jóla. Hetta gera vit, tí vit hava fingið nógv burturúr longu nú. Næmingarnir skulu lesa 15 hvønn dag mánadag til fríggjadag. Tit foreldur skulu skriva í, so eg síggi, hvussu tað gongur at lesa. Um okkurt er, sum tit ivast í, so mugu tit siga frá. 

Vinarliga

Mirjam