BOÐKLIVIN
Boðklivin

Flokslærari: Mirjam Zachariasen tlf. 722382 

Teldupostur: mirjam.zachariasen@skulin.fo

03.12.19

GG: RÆTTING: Hósdagin 19. desember fáa tit frí kl. 11.20.

Dato: 15.11.19

Jólaleikur (Krubbuspæl)

2.flokkur skal til jólahugnan, sum verður 11.desember, spæla ein lítlan leik. Næmingarnir hava fingið leikin og leiklutirnar heim við í dag. Vit hava tosað um, at vit øll hava ein leiklut, sum hevur stóran týdning, tí eru vit ikki, so manglar ein og leikurin verður ikki tann sami. 

Í pappírinum síggja tit eisini, at ein annar næmingur stendur á. Tað kemst av tí, at vit fara at fáa ein nýggja næming í 2.flokk. Tað er ein drongur, sum eitur Einar. Hann fer at byrja í flokkinum uml. 1.desember. Hann fer at koma at vitja okkum onkran dagin, og vit fara at taka væl ímóti honum. Tit fáa meira kunning seinni :)