BOÐKLIVIN
Boðklivin

Flokslærarar:
Rúni Bjarkhamar (RB) , tel. 787 329, t-post: runi.bjarkhamar@skulin.fo 
Asta Wolles (AW) , tel. 281 128 , t-post: asta.wolles@skulin.fo  

*VIKUÆTLAN - trýst      *TÍMTALVA - trýst

 

Burturmist

Vaskifólkið hevur hesar lutir í síni varðveistlu. Um børn tykkara eiga nakað av hesum, kunnu tey seta seg í samband við vaskifólkið á tlf. 275156.

Hey tit!

Eg havi verið og kunnað næmingarnar um eina nýggja miðnámskúla útbúgving, sum er eitt samstarv millum miðnám á Kambsdali, Gribskov Gymnasium Danmark, Verzlunarskóla Íslands Reykjavík og Sisimiut Grønland.  

Hetta er ein donsk studentaskúlaútbúgving, sum byrjar í Danmark og endar í Grønlandi. Miðnámsskúlaútbúgvingin er stílað til tey, sum hava hegni til náttúrufakini. Freistin at søkja er 1. mars.

Sí leinkju: https://www.nordatlantisk.dk/forside/

Vh

Sonni

Námsferð

Í sambandi við námsferðina skulu næmingarnir gjalda eitt depositum á 2000 kr innan 1.oktober. Minnist til at skriva navnið á barninum á sambandi við gjaldið. Depositumið verður ikki endurrindað um næmingur ikki fer túrin.

Verður ikki goldið 1.oktober, sleppur næmingurin ikki við á námsferðina.

Kontonr. er: 6460 0005458449 í bankNordik

Vh

Flokstoymið

Virðiskort til næmingar í eNámi

Góðu foreldur og næmingar í eNámi í Sunda kommunu.

Mánadagin tann 3. september 2018 byrjar eNám og í hesum sambandi fara nógv tykkara at hava breytir á Strondum, Fuglafirði og Tórshavn. Av hesi orsøk fáa tit eitt virðiskort, sum ger, at tit kunnu ferðast til og frá heimi til breytirnar við hesum virðiskorti. Virði er fylt á kortið, og tit hava fingið boð um at fylgt við, soleiðis at vit í góðari tíð kunnu fylla á kortið, um tað fer at mangla. Tit kunnu skifta breytir fram til heystfrítíðina og tískil er ein ávís upphædd sett á kortið og eftir heystfrítíðina verður hugt, um hetta verður nógmikið til alt skúlaárið.

Av tí at stórt virði er á kortinum, sum næmingarnir fáa, verða teir tí bidnir um at ansa sera væl eftir tí. Um so er, at næmingurin missir kortið burtur, mugu tey/tit boða skúlanum frá beinanvegin antin á svs@svs.fo ella við at ringja 789393.

Tað er ábyrgdin hjá næminginum, at virðið á kortinum ikki verður brúkt til annað enn at ferðast til og frá breytunum. Um so er, at tað verður gjørt, mugu foreldrini fylla virðið á ella rinda fyri tað, sum næmingurin hevur brúkt kortið til at ferðast til onnur støð, enn tá tey hava breytir.

Seinni í ár skal 10. flokkur í starvsvenjing, og tá brúka tey eisini virðiskortið.

Næmingarnir úr Eiðis kommunu nýta skúlakortið bæði til breytir og starvsvenjing.

Vinarliga vegna Skúlan við Streymin

Sonni Óli Djurhuus, skúlastjóri

KØSKBREYT

køksbreyt.JPG