BOÐKLIVIN
Boðklivin

Flokslærarar:
Rúni Bjarkhamar (RB) , tel. 787 329, t-post: runi.bjarkhamar@skulin.fo 
Asta Wolles (AW) , tel. 281 128 , t-post: asta.wolles@skulin.fo  

*VIKUÆTLAN - trýst      *TÍMTALVA - trýst

 

 

Hey tit!

Í sambandi við at næmingar eru gjørdir varugur við ein figur, sum eitur Momo á netinum, vilja vit heita á tykkum foreldur um, at taka eitt prát við børnini um hetta, í so fall at barn tykkara hevur upplivað at onkur hevur sett seg í samband við tey gjøgnum telefon.

Her er ein góð leinkja, sum tit kunnu brúka til prátið:

https://bornsvilkar.dk/faa-gode-raad/digitaltliv/5-gode-raad-til-foraeldre-om-momo-challenge/?utm_source=facebook&utm_medium=timeline&utm_campaign=okt_2018&utm_term=nyhed&utm_content=MOMO&fbclid=IwAR1GjbsLQUJCaJ7iyjVbxXHTy28wvK9Cxcq6ugQyKhE2_ikqV-WLJQc9WmI

Vh

Leiðslan

 

Námsferð

Í sambandi við námsferðina skulu næmingarnir gjalda eitt depositum á 2000 kr innan 1.oktober. Minnist til at skriva navnið á barninum á sambandi við gjaldið. Depositumið verður ikki endurrindað um næmingur ikki fer túrin.

Verður ikki goldið 1.oktober, sleppur næmingurin ikki við á námsferðina.

Kontonr. er: 6460 0005458449 í bankNordik

Vh

Flokstoymið

Virðiskort til næmingar í eNámi

Góðu foreldur og næmingar í eNámi í Sunda kommunu.

Mánadagin tann 3. september 2018 byrjar eNám og í hesum sambandi fara nógv tykkara at hava breytir á Strondum, Fuglafirði og Tórshavn. Av hesi orsøk fáa tit eitt virðiskort, sum ger, at tit kunnu ferðast til og frá heimi til breytirnar við hesum virðiskorti. Virði er fylt á kortið, og tit hava fingið boð um at fylgt við, soleiðis at vit í góðari tíð kunnu fylla á kortið, um tað fer at mangla. Tit kunnu skifta breytir fram til heystfrítíðina og tískil er ein ávís upphædd sett á kortið og eftir heystfrítíðina verður hugt, um hetta verður nógmikið til alt skúlaárið.

Av tí at stórt virði er á kortinum, sum næmingarnir fáa, verða teir tí bidnir um at ansa sera væl eftir tí. Um so er, at næmingurin missir kortið burtur, mugu tey/tit boða skúlanum frá beinanvegin antin á svs@svs.fo ella við at ringja 789393.

Tað er ábyrgdin hjá næminginum, at virðið á kortinum ikki verður brúkt til annað enn at ferðast til og frá breytunum. Um so er, at tað verður gjørt, mugu foreldrini fylla virðið á ella rinda fyri tað, sum næmingurin hevur brúkt kortið til at ferðast til onnur støð, enn tá tey hava breytir.

Seinni í ár skal 10. flokkur í starvsvenjing, og tá brúka tey eisini virðiskortið.

Næmingarnir úr Eiðis kommunu nýta skúlakortið bæði til breytir og starvsvenjing.

Vinarliga vegna Skúlan við Streymin

Sonni Óli Djurhuus, skúlastjóri

KØSKBREYT

køksbreyt.JPG