BOÐKLIVIN
Boðklivin

BOÐKLIVIN 8a

Viðtalur mánadagin 15. februar

 

Árligu viðtalurnar verða mánadagin 15. februar. Niðanfyri er ein listi yvir, nær tit skulu koma til viðtalu. Um tað ikki liggur fyri at koma til ásettu tíð, kunnu tit royna at býta um innanhýsis. Um hetta heldur ikki ber til, so mugu tit boða okkum frá.

13.00: Silrið

13.15: Bárður

13.30: Brandur

13.45: Dávid

14.00: Karizze

14:15: Malan

14.30: Maria

14.45: Miriam

15.00: Natalia

15.15: Sigrid

15.30: Anton

15.45: Súni Fríði

16.00: Tanja

16.15: Viktoria

16.30: Virgar

Í sambandi við viðtalurnar hava børnini eisini fingið eitt ark heim við, sum tit kunnu hyggja eftir og tosa við børnini um. Hetta kann vera ein hjálp í sambandi við viðtalurnar.

Gangi inn gjøgnum høvuðsdyrnar!

 

Vh

Teitur og Andreas

Faldari skúlastýrisvalið

Hevur tú valrætt til Skúlastýrið?

Góðu foreldur/avvarðandi at næmingum í Skúlanum við Streymin. Tann 10. november 2020 verður skúlastýrisval og tí skulu umboð veljast í skúlastýrið fyri Skúlan við Streymin í eitt fýra ára skeið. Kunning um uppstillingarfund o.a. kemur seinni.

Skúlin við Streymin ynskir at kunna/heita á foreldur um at tryggja sær, at tey hava valrætt til skúlastýrisvalið fyri Skúlan við Streymin. Sambært kunngerð nr. 86 um at velja foreldraumboð í skúlastýri hevur hvør tann valrætt, sum hevur foreldramyndugleikan yvir barni, sum er skrivað inn í skúlan og eingin kann velja til skúlastýrisvalið, um tey ikki eru á vallistanum.

Bert tey foreldur/avvarðandi, sum standa skrásett hjá Fólkayvirlitinum at hava foreldramyndugleika yvir næmingi í Skúlanum við Streymin verða tískil skrásett á vallistanum og tað eru bert tey, sum hava valrætt. Vallistin kemur at liggja frammi alment dagar áðrenn valið og hetta verður kunnað um seinni.

Um tit ynskja at kanna og tryggja tykkum, at tit hava valrætt til skúlastýrisvalið, kunnu tit senda Jóhannu Olsen ein teldupost á johanna@sunda.fo.

Vegna Skúlan við Streymin

Sonni Óli Djurhuus, skúlastjóri

Enskur stílur til 23/9-2020

Valfak í 8fl. - næmingayvirlit:  png-mynd  og  pdf-skjal

Ítróttur í 8fl - png-mynd og pdf-skjal (Fittness, Fótbóltur og Hondbóltur)