BOÐKLIVIN
Boðklivin

Myndir frá sleðutúrinum

1.-3. flokkur var úti á Oyri og sleðaði ein dag í síðstu viku. Nakrar myndir frá túrinum eru at síggja her.

Gloymd klæðir (6.mars 2018)

Hesi klæðini liggja í skúlanum. Tey hava ligið frammi í fleiri dagar, men næmingarnir siga seg ikki eiga tey. Klæðini liggja frammi í skúlanum vikuna út. Tey liggja í sunnaru gongini á einum borði, tit eru vælkomin framvið at vita, um barn tykkara eigur okkurt av hesum. Eftir hetta verða klæðini beind burtur :)

Lítlibeiggi verður doyptur - heimaarbeiði til 15. mars

 

s. 79 - reglu 1-7: Amalia, Andrea, Arna Olivia

s. 79 - reglu 8-14: Álvur, Benjamin og Brandur

s. 79 - reglu 15-23: Eli, Emil og Eyðun

s. 79 - reglu 24-26 og s. 80 - reglu 1-3: Jóhanna, Jopai og Nathan

s. 80 - reglu 15-24: Pavla, Sanna og Tummas

Minnist til!!

Í kristni og av og á í støddfrøði, klippa og líma vit. Tí hevði tað verið ótrúliga gott, um næmingarnir høvdu saks og límstift liggjandi í pennalarhúsinum. Annars vil eg eisini minna á, at øll skulu hava linjál við. 

 

 

Hey tit!

Skúlin við Streymin hevur gjørt avtalu við fyritøkuna matpakkin.fo um at næmingar kunnu keypa sær matpakkan til døgurðasteðgin.

Á heimasíðu skúlans er ein leinkja, sum eitur "Matur". trýstið á leinkjuna so koma tit beinleiðis inn á heimasíðuna www.matpakkin.fo

Fyrstu ferð tit bíleggja skulu tit upprætta tykkum sum brúkarar, har tit undir navn skriva navnið á næminginum og flokk.

Um tit eiga fleiri børn í skúlanum, bíleggja tit umaftur og skriva navn og flokk.

Bíleggjast kann dagin fyri og í seinasta lagi kl.7.30 sama dag, sum matpakkin verður koyrdur út.

Leiðslan

Tematími

Eg fari at royna at hava ein ella tveir tematímar um vikuna. Hetta verdur kanska ikki hvørja viku, men eg fari at royna at gera tad til ein afturvendandi tátt ígjøgnum árid. Tad virkar soleidis, at tímarnir byrja vid einum yvirraskilsi. Hetta kann vera ein mynd, sum verdur víst á talvuni. Tad kann vera eitt filmsbrot av onkrum slagi, sum verdur víst. Tad kann vera ein søgu, sum verdur søgd, ella okkur tílíkt. Byrjanin er altíd eitt yvirraskilsi, og so arbeida vit út frá yvirraskilsinum. Í hesum sambandi fari eg eisini at spyrja næmingarnar eitt sindur inn til serlig áhugamál hjá hvørjum einstøkum, soleidis at yvirraskilsi ella tema'id kann raka áhugamál hjá næmingunum.

Strok

 

Børnini hava í dag fingid Strok heim vid. Tey hava eisini fingid eitt pappír heim vid, har tad stendur á, hvussu tey kunnu tekna seg sum haldarar av Strok. Um tey vilja gerast haldarar, so mugu tit foreldur hjálpa teimum vid hesum. Tad stendur á pappírinum, hvussu tey kunnu gerast haldarar.

Her finnur tú bøkurnar

http://snar.fo/folkaskuli/

Um bókin liggur eftir í skúlanum, ber til at fara inn á omanfyristandandi leinkju og skriva heiti á bókini í leitifeltið. Tá bókin er funnin, trýstir tú á "les í bókini", og so er bara at lesa.