BOÐKLIVIN
Boðklivin

BOÐKLIVIN 4.a

Góðu tit

Heimaarbeiðið hesa vikuna skal gerast online á leinkjuni, sum er niðanfyri - heimaarbeiði.

Á hjáløgdu myndini sæst hvat skal skrivast inn í teir ymisku teigarnar.

Stykkini skulu roknast á pappír og úrslitið skal síðan skrivast inn. 

heimaarbeiði

Arbeiðast skal í minsta lagi 15 minuttir hvønn dag.

Tónleikur

Hey foreldur í 4.a

Vit hava nú endiliga eina tónleikastovu aftur. Hon er í skálanum í gamla skúla, og vit hava møguleika fyri at brúka okkurt hølið útfrá skálanum eisini. Hetta gevur okkum møguleikar til at arbeiða í bólkum og skipa okkum á ymsar mátar. 

Í 4. flokki taka vit Nótakoyrikort. Hetta inniber, at vit læra nótasystemið gjøgnum klaverspæl. Næmingarnir læra tískil at spæla klaver og tá tey hvør í sær eru komin nóg langt, taka tey eina "roynd", har tey síðan fáa eitt heiðursbræv fyri at hava klára nótakoyrikortið. 

Øll taka ikki koyrikort í senn, so næmingarnir eru býttir í 3 bólkar. Meðan ein bólkur tekur koyrikort, loysa hini uppgávur á Meludia, ið er eitt mennandi tónleikaprogram til fólk í øllum aldrum og á øllum stigum. 

Tað er spennandi at undirvísa tykkara børnum, og eg vóni at tey fara at fáa nógv burturúr tónleikaundirvísingini tey næstu 3 skúlaárini :) 

Vh Vanja

 

png-mynd : Næmingayvirlit: Handaverk og list (Køk, hondarbeiði og evning)